13.11.28

Det var min sista "lediga" dag av tre den här veckan så jag försökte göra det bästa av dagen. Den fick börja med gårdagens avsnitt av Paradise Hotel och choklad i sängen. Följt av ett långt bad och julmusik. Lite nytta var jag ju även tvungen att göra så då pluggade jag någon timme innan jag fixade mig för att åka till stan och träffa Ella. Detta följdes av en tur till Birsta där vi gick på Lager 157, åt goda mackor och där jag förälskade mig i guldiga bestick. Men några sådana blev det inte utan istället blev det två t-shirtar, två tröjor, ansiktskräm och vantar. Det var inte helt fel det heller i för sig. 
Sen åkte jag hem och då var det dags för glögg och pepparkakor. Och nu har det blivit dags att sova och jag tror att jag kommer sova gott. Godnatt.
Okategoriserat | | Kommentera |

Vilken dag

Oj vilken dag detta har varit. Ställde klockan på 9 imorse för att plugga. Sedan pluggade jag fram till klockan 17, med endast 1,5 timmes paus. Sen åt jag middag för att sedan mentalt förbereda mig för två chattseminarium efter varandra. Så de två senaste timmarna har spenderats åt det. Blir en liten omställning i huvudet från att prata om reklam ena timmen till att prata om konst- och dräkthistoria den andra. Så ni kan ju gissa om jag är helt slut i huvudet just nu. Men äntligen kan jag få slappna av och inte göra någonting. Hade tänkt titta på tv och dricka varmchoklad innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag unna mig att sova ut innan jag sätter igång med pluggandet igen. Tänkte försöka passa på att göra så mycket som möjligt nu när jag är ledig i några dagar. Det tar så på krafterna att först jobba och sen komma hem till högar av plugg.      
Okategoriserat | | Kommentera |

13.11.24

Då var det slutet på ytterligare en vecka då. Nästa söndag är det första advent. Gissa om jag längtar. I helgen var det lyslördag som jag var på tillsammans med Fredrik, Isabelle och Emma. Så nu lyser vår stad så fint och det känns så mysigt. Tänk att det snart är december. Vad tiden går fort. Idag är det ju faktiskt bara en månad kvar till julafton. Och idag var också den dagen då jag tillät mig själv att spela jullistan för första gången det här året. Äntligen. Har gått och väntat på det hela november och med en månad kvar känns det mer än okej att spela julmusik. Så nu ska några fler låtar få spelas innan det är dags att sova. Det är ju en ny dag imorgon som innehåller både jobb och plugg. Då gäller det att vara på hugget. Godnatt! 
Okategoriserat | | Kommentera |
Upp