0 Läs mer >>
Svar: Hej Frida! Av Fredrik fick jag ett jättefint halsband med datumet vi blev tillsammans ingraverat. Jag älskar halsbandet och har haft det på mig hela tiden (förutom när jag sover och duschar) sen jag fick det.
Detta fick Fredrik av mig.
Kuvert 1 innehöll ett restaurangbesök, han får välja ställe och jag bjuder.
I kuvert 2 fanns två laddade biokort, han får välja film.
Och i kuvert 3 var det en kärlekskupong där det stod En... (valet är ditt). Där får han välja själv vad han vill ha också fixar jag det.
I brevet hade jag sedan skrivit en liten text och lite instruktioner om hur allt skulle gå till. Han får bestämma var, hur, vad och när allt ska göras.

svar på kommentar

1 Läs mer >>
Hemma från mormor nu med proppmätt mage och utökad julklappssamling. Det kändes inte helt fel att få fortsätta julafton även idag. Men nu ska jag dricka lite julmust och titta på en film. Godnatt på er!

1121

0 Läs mer >>

Är påväg till mormor på middag nu. Dock är vi 45 min sena och åkte ganska precis. Fast det är som det brukar vara, vi är nästan alltid sena. Men det ska bli gott med mat när vi kommer fram och sen väntar några fler julklappar. Hörs kanske sen!

 

 

1120

2 Läs mer >>
Är så nöjd med allt jag fick igår. Fick flera saker som jag önskat mig och flera saker som kommer passa perfekt i rummet när jag gör om det. Och som om inte det här vore nog så väntar några fler julklappar hemma hos mormor senare idag. Tack så hemskt mycket för allt! ♥

Mina julklappar

0 Läs mer >>
Scorett 699 :-
Mamma kom hem med ett par skor till mig som jag sett för någon dag sen. Det var på tiden att jag införskaffade mig ett par "riktiga" skor nu i vinter.

Nya skor

0 Läs mer >>
Hade julklappsbyte med tjejerna i klassen, drack glögg och satt vid vår lilla gran.
Bakade pepparkakor.
I slutet av dagen gick hela skolan i ett fackeltåg till Norra Berget för att lyssna på sång.
Åkte till birsta med Fredrik och köpte julklappar, åt och kollade efter en nyårsklänning.
Nu är jag hemma hos Fredrik och nu ska vi kolla på She's the man.

1117 - julavslutning

0 Läs mer >>
Nu är julklapparna köpta och inslagna, det är bara ett paket som saknas och det ska jag köpa imorgon då jag och Fredrik ska åka till Birsta. Men ojojoj vad jag längtar nu, är nästan som ett litet barn igen. Godnatt på er!

1116

0 Läs mer >>
Min julstämning bara stiger och stiger för varje dag. Så nu sitter jag klädd i min röda mjukisdress och lyssnar på julmusik, dricker julte och slår in paket till nära och kära. Sen ska jag kolla på filmen Elf och helt gräva in mig i en julbubbla. Tänk om varje högtid var såhär mysig, vad härligt det vore.

1115

0 Läs mer >>
Köpte årets första julklapp idag och nu sitter jag och julklappspysslar lite med julmusik i bakgrunden. Bara fem dagar kvar nu innan det är årets bästa dag och jag skulle inte kunna längta mer. Men i veckan väntar mer julklappsinköp, mer julklappspyssel, glöggdrickande, julavslutning på skolan och julklappsbyten. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta julkalendern och se en mysig julfilm.

1114

0 Läs mer >>
Ligger i sängen med en kopp te och det känns som en evighet sen sist. Ute snöar det för fullt och jag ligger och tänker på att om bara några dagar är det jul. Tänk vad fort tiden går, nyss var det ju sommar. Nu ska jag kolla på en film, gärna en lång och sen ska jag somna och inte vakna förrän sent imorgon, för imorgon är det sovmorgon och jag behöver inte vara på skolan förrän halv tre.

1113

1 Läs mer >>
Hur underbar är inte den här reklamen. Valpen är ju så toksöt att jag får en bra känsla i hela kroppen.

1112

1 Läs mer >>
Var hemma hos Fredrik imorse och gratulerade hans syster Viktoria som fyller 20 år idag och sen åkte jag hem och hade en bakdag med familjen. Vi har bakat sju olika sorters godisar så det har tagit hela dagen. Men gud så gott det blev!
Nu ligger jag i sängen och tittar på The ugly truth och väntar på middagen. Sen ikväll ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt. Ha en bra lördag alla.

1111 - julbak